Image

De mensen achter het LEEFnetwerk

Het LEEFnetwerk wordt gedragen door een groeiende groep mensen. Supporters die achter de schermen meedenken en meebidden. Hieronder stellen we de kerngroep van het LEEFnetwerk voor:

Theo Visser
Theo VisserNetwerkleider
Theo weet zich geroepen om zich in te zetten voor Gods koninkrijk in o.a. Rotterdam. Vanuit zijn rijke ervaring als pionier en kerkplanter ondersteunt, traint en begeleidt hij de nieuwe kerkplanters en voorgangers van de LEEFnetwerk gemeenten. Zijn passie om de mensen van de stad bij God te brengen is daarbij een aanstekelijke inspiratiebron.
Rieneke Visser
Rieneke VisserInterculturele worship leider
Het muzikale en aanbiddende hart van Rieneke is door de jaren heen wijd opengezet voor andere culturen. Haar ervaring en kennis op dit gebied zet zij zowel plaatselijk als Europa wijd in. Het LEEFnetwerk maakt graag gebruik van haar inspiratie en expertise op dit gebied. 
Marjan Groenendijk
Marjan GroenendijkOffice manager
Al jaren de rechterhand van Theo en Rieneke en daardoor ook betrokken bij het werk van het LEEFnetwerk. Het werk achter de schermen zoals organiseren van evenementen ligt haar goed. Ook is zij inzetbaar als team trainer waarbij nadruk ligt op het verbeteren van de eenheid en teamspirit.